aquaparkovi

A Simple Text Post

GT Aquaparkovi

Tvrtka GT-prosperitas d.o.o. bavi se izradom, najmom i prodajom sprava na napuhavanje koje služe za zabavu na vodi (aquaparkovi) i kopnu (razni tobogani i sl).

Pod brendom GTWATERFUN u suradnji sa mladim arhitektima Borisom Labašom i Anom Brebric napravili smo dizajn naših GTWATERFUN aquaparkova koji ce zadovoljiti i najizbirljivije korisnike i koji definitivno mjenjaju vizuru i sadržaj same plaže na bolje, te upotpunjuju kvalitetu vremena provedenog na moru. Naravno, postoji i mogucnost odabira boja po vlastitom izboru kako bi se Vaš aquapark što bolje uklopio u postojecu vizuru same lokacije!!

Svi naši elementi aquaparka zadovoljavaju kvalitetom i dizajnom EU norme sto imamo i potvreno certifikatom EN 15649. Naš aquapark kvalitetom i modernim dizajnom staje uz bok takvim sadržajima u najposjecenijim turistickim središtima Europe te podiže ponudu za djecu i mlade na višu razinu.

Istraživanja su pokazala da instalacijom aquaparka popunjavate kapacitet Vaših plaža za 20 do 60%, a konstantnom nadogradnjom aquaparka (po potrebi) možemo zadovoljiti povecane kriterije i dodatnu potražnju.
"BUDITE NAŠ PARTNER !!!”?

Dodatna oprema

Pojas za spašavanje, bungge rope, gumena plovila, kućica za naplatu karata, numerirane narukvice za kontrolu broja korisnika aquaparka…


Montaža

Gt For Fun tim uz veliki asortiman aquaparkova nudi i projektiranje aquaparkova po vašoj želji. Također uz aquapark nudimo dostavu i montažu. - Montaža Gt For Fun aquaparka na postavljena sidra i pripremljenu sidrenu užad. - Postavljanje sidrenih užadi i lanaca na već postavljena sidra bez korištenja ronilačke opreme. - Montaža Gt For Fun aquaparka i postavljanje sidrenih užadi i lanaca uz korištenje ronilačke opreme. - Montaža sidra sa ronilačkom opremom i korištenje balona za podizanje tereta. - održavanje i čišćenje Gt For Fun aquaparka. - Demontaža i čišćenje Gt For Fun aquaparka na kraju sezone.